Over ons

Een gezonde en lekker aanvoelende huid is iets dat de meeste vrouwen aanspreekt, daarnaast je zelfverzekerder voelen en met een glimlach over straat gaan is een ‘cadeautje’ voor de vouw van nu.

Het merk BodyMethod is serieus, maar met een knipoog naar de informele en persoonlijke wensen van de vrouw. Huidverzorgingsproducten die ontstaan zijn uit de beste ingrediënten die moeder aarde ons te bieden heeft zal altijd het streven zijn van BodyMethod.
Met ons eerste product, de Cellufix van BodyMethod, hebben wij de eerste stap gemaakt naar een lijn van verschillende huidverzorgingsproducten die een ‘feestje’ moeten zijn bij de aanschaf en het gebruiken van onze lijn van producten.

BodyMethod Cellufix is samengesteld uit verschillende ingrediënten. Onze gel zal prettig aan voelen en is een ware voeding voor de huid zijn. Ons motto is dan dus ook “BodyMethod, We Love To Care”
Twee keer per dag kan Cellufix op de huid worden aangebracht, de gel voelt niet vet aan en trekt onmiddellijk in de huid.